Fritidsverksamhet

Vecka 15 drar aktiviteterna i Iungo igång igen. Nina Forsman kommer att ha hand om grupperna. Har ni frågor vänligen kontakta Nina genom att skicka ett meddelande till Iungos messenger. Vi meddelar telefonnummer så fort vi kan.
 

För närvarande är fritidskansliet obemannat. Vid akuta frågor vänligen kontakta Cia Numelin på biblioteket tel 34595 eller biblioteket@lemland.ax

För grundskolan

Aktuella evenemang

Fritidsledarnas populära discosimning för åk 3-6 fredagen den 9/3. Se affisch under bilagor.
 

Regelbunden verksamhet

Start v. 3. Sena anmälningar mottages i mån av plats.

SportsCool åk 3-6, måndagar kl. 13.45-15.45
På SportsCool provar vi olika idrotter under terminens gång, både hemma på våra fina arenor i Lemland men även utanför kommungränserna ibland. Terminsavgiften för SportsCool är 40€ och inkluderar alla aktiviteter, transporter och mellanmål. Mellanmålet äts innan aktiviteten börjar.
 

Spex (t.o.m v 8) åk 5-6, tisdagar kl. 14.45-16.45
Var med och bjud på dig själv! Vi spexar, dansar, spelar teater, sjunger, provar instrument men mest av allt improviserar... Allt utifrån gruppens önskemål. Kanske vi syr ihop en show med alla våra kombinerade talanger. Terminsavgiften för Spex är 10€ som täcker materialkostnader samt ev. Studiebesök.

Lall åk 3-4, grupp 1 onsdagar kl. 13.45-15.45 och grupp 2 torsdagar kl. 12.45-16.45
Kom och umgås på iUNGo! Friare aktivitet vilket innebär att man kommer de gånger man orkar och känner för, behövs ingen anmälan innan. Vi spelar, leker, pysslar, myser, läser läxor... Enligt gruppens önskemål. Terminsavgiften är 20€ som inkluderar mellanmål hela terminen. Samma avgift oavsett om man kommer en gång eller alla! Första onsdagen varje månad (”superonsdag”) gör vi något utöver det vanliga, t.ex. brännbollsturnering, klättring, bowling, simning eller liknande till självkostnadspris, vi återkommer med datum om dessa. Då behöver vi dock anmälningar innan och de anmälningslistorna hittas vid iUNGo samt fritidskansliets anslagstavla i skolan.

Fredagsmys åk 3-6, fredagar kl. 13.45-15.45
Fredagsmys är tillbaka! Alla vet vi ju vad det innebär, något gott att äta! Vi bakar och tillreder enkla och ibland svårare bakverk på iUNGo. Vi lär oss enkla, snabba och näringsrika mellanmål. Vi provar även på att laga någon maträtt enligt barnens önskemål. Förutsatt att vi vet om allergier tar vi såklart hänsyn till dem. Möjlighet att komma till iUNGo på ”häng” kl. 12.45-13.45 för dem som slutar tidigt (meddela vid anmälan om ditt barn kommer tidigare). Terminsavgiften för Fredagsmys är 45€ (16ggr.) eller 23€ (8ggr.) Beroende på anmälningar. Obs! Gruppen utformas enligt antal anmälningar, vilket kan innebära vid mycket anmälningar delas gruppen på 2 och aktiviteten blir varannan gång för vardera grupper.

 

För högstadiet

Aktuella evenemang

Uppdateras löpande..

Regelbunden verksamhet

Ungdomsråd åk 7-9, onsdagar kl 18.00-19.30
Disskusioner + bollsport enligt önskemål, kom med och påverka utbudet av fritidsaktiviteter för ungdomar i Lemland/Lumparland! Alla hjärtligt välkomna!

Gymgrupp åk 7-9, tisdagar och torsdagar kl. 15.30-16.45
Torsdagden den 5/10 börjar en ny gymgrypp för nya medlemmar! Passa på att få gratis kunskap inför eget gymmande i framtiden! :) Man får vara helt nybörjare eller provat på tidigare men mer erfarna gymmare hänvisas till tisdagsgruppen (samma tid)! Först till kvarn gäller och anmälningar tas emot t.o.m. onsdag 4/10 sedan kan man hoppa på i mån av plats!

Lemland Åland | Kommunrundan 7, AX-22610 Lemland | tel: +358 (0)18 34 940 | fax: +358 (0)18 349 470 | info@lemland.ax