Lediga jobb i Lemland

Projektledare

Nåtö biologiska station söker en BIOLOG för projektet "Inventering av amfibier på Åland" under våren och sommaren 2020. Beräknad start för projektet är mellan mitten av april och början av maj, beroende på vädret under våren och överenskommelse med arbetstagare. Projektet pågår i tre månader från dess start. Syftet med projektet är att kartlägga amfibier, främst inom ordningen Anura, inom förutbestämda områden på Åland.

Resultaten ska rapporteras i en projektrapport som ska vara färdigställd vid projektets slut, senast den 15 augusti. För arbetet krävs god kännedom om amfibier och inventeringsmetoder för dessa, ett giltigt B-körkort och egen bil samt en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av dylika projekt är meriterande.

För arbetet tillämpas Landskapsregeringens tjänstekollektivavtal samt löneklass A12, kostnadsfritt boende ordnas vid behov av arbetsgivaren.

Projektledare

Nåtö biologiska station söker en BIOLOG för projektet "Inventering av mindre strandpipare på Åland 2020" samt återbesök till Ålands fiskgjusebon. Beräknad start för projektet är början av juni och projektet pågår i två månader från dess start. Projektet går ut på att inventera förekomst och häckning av mindre strandpipare på Åland samt att göra ett återbesök till de fiskgjusebon som registrerades i samband med fiskgjusprojekt 2019.

För arbetet krävs god kännedom om fåglar och inventeringsmetoder för dessa, ett giltigt B-körkort och egen bil samt en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande projekt samt erfarenhet av drönarflygning är meriterande. Arbetet ska resultera i en kortare rapport gällande den mindre strandpiparens utbredning samt en förteckning över fiskgjusens häckningsresultat, dessa rapporter ska vara färdigställda vid projektets slut, senast den 15 augusti. För arbetet tillämpas Landskapsregeringens tjänstekollektivavtal samt löneklass A12, kostnadsfritt boende ordnas vid behov av arbetsgivaren.

Cafébiträde

Vi söker nu CAFÉBITRÄDEN till Stickstugan Hantverk & Cafe, arbetsuppgifterna är varierande. Är du stresstålig och ansvarstagande, glad och gillar att jobba med likasinnade är du välkommen in i gänget.

Vi söker en som tar hand om kassan, en som hjälper till i köket och en som tar hand om kaffekokning, disk och servering, men i alla arbetsuppgifterna ingår det att man hjälper till där det behövs och att städa.

Har du kassavana är det en merit, samt om du kan engelska, finska ses som meriterande. Hygienpass krävs för den som hjälper till i köket.

Du som söker ska vara minst 18 år och kunna ta dig ut till Järsö på egen hand.

Servitör/Sommarextra

Restaurang Mormors Gröna Hus i Lemland söker SERVITÖR från 25 juni till 8 augusti. Förutom servering ingår uppdukning, viss städning m.m.

Sökande bör ha serveringspass och hygienpass. Tidigare serveringsvana en fördel.

Öppettider är onsdag till söndag 17-22.00 Då vi är en liten restaurang så är det personliga bemötande viktigt och att man har ett öppet och trevligt sätt.

Assistent

Lemlands kommun söker ASSISTENT inom barnomsorgen.

Bullerboda söker dig som har ett gediget intresse av att arbeta med barn och att få vara delaktig i en barnpedagogisk verksamhet i ständig utveckling.

Vi värdesätter att du är flexibel, har god förmåga att arbeta i team och där fokus ligger på barnets bästa.

Lön enligt avtal.

Innan tillträde måste straffregisterutdrag uppvisas.

Barnskötare

Barnomsorgen i Lemland söker BARNSKÖTARE på 100 % till 30.6.2020 (startdatum enligt överenskommelse).

Vi på Saltkråkan söker dig som har ett gediget intresse av att arbeta med barn och att få vara delaktig i en barnpedagogisk verksamhet i ständig utveckling. Här värdesätter vi att du är flexibel, har god förmåga att arbeta i team och där fokus ligger på barnets bästa.

Lön enligt avtal.

Innan tillträde måste straffregisterutdrag uppvisas.

Timvikarier till barnomsorgen

Är du intresserad av att jobba som TIMVIKARIE/INHOPPARE inom barnomsorgen i Lemlands kommun?

Att jobba med barn på dagis är ett ansvarsfullt arbete som ger massor med stimulans. För att trivas hos oss gäller det att du tycker om barn och att du kan samarbeta. Det är ett omväxlande och ansvarsfullt arbete som sker tillsammans med andra vuxna och barn. Lek och samspel sker hela tiden. Vi är stolta över verksamheten och vill att våra barn och föräldrar ska känna sig trygga med våra vikarier i alla sammanhang.

För att vara aktuell som timvikarie hos oss måste du vara intresserad av barn, kunna ta initiativ och se dig som en god förebild. Du ska även:

- ha fyllt 18 år

- kunna visa upp ett utdrag ur straffregistret

- kunna ta dig till ett daghem med kort varsel

- kunna arbeta utomhus och ha kläder för både ute- och innemiljö

- kunna ta ansvar för aktuella arbetsuppgifter

Vi värdesätter att du har utbildning inom området, är lättlärd, stresstålig, flexibel och att du har en positiv inställning samt förstår och talar svenska bra.

Om du är intresserad av kortare inhopp inom barnomsorg så ta kontakt genom att skicka ett mail till oss med följande uppgifter:

- Din utbildning

- Din arbetserfarenhet

- Tiden du kan vikariera

- Kontaktuppgifter (telefon, e-postadress m.m.)

Lemland Åland | Kommunrundan 7, AX-22610 Lemland | tel: +358 (0)18 34 940 | fax: +358 (0)18 349 470 | info@lemland.ax