Lediga jobb i Lemland

Annonserna är kopplade till AMS. Klicka på annonsens rubrik för att få mer information om tjänsten!

Yngre serviceman

Vi lediganslår ett sommarvikariat som Yngre serviceman inom Lemlands och Lumparlands gemensamma tekniska sektor, med en arbetstid om 38,75 h/vecka.

Vi söker dig som är serviceinriktad, driven och ordningsam. Du är praktiskt lagd och har med fördel tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller VA-teknik. Du kommer att jobba tillsammans med övriga fastighetsskötare inom kommunernas servicegrupp, med kommunteknikern som närmsta förman.

Till arbetsuppgifterna hör:

- Underhåll av kommunernas fastigheter

- Gräsklippning och skötsel av grönområden

- Service och underhåll av VA-nätet

Kompetenskrav: Lämplig teknisk utbildning, eller motsvarande insikter och färdigheter i tekniskt arbete. B-körkort är ett krav.

Mer info om Lemland finns på www.lemland.ax

Barnträdgårdslärare

Lemlands kommun söker till barnomsorgen - Barnträdgårdslärare (vikariat).

Barn och personal söker dig som har ett gediget intresse av att arbeta med barns utveckling och lärande. Du som vill bidra till och vara delaktig i en pedagogisk verksamhet i ständig utveckling. Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet är något vi värderar högt. Fokus ligger på barnets bästa. Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper.

Behörighetskrav: Avslutad utbildning vid högskola eller universitet som motsvarar minst tre års heltidsstudier med barnpedagogisk inriktning.

Innan tillträde måste straffregisterutdrag uppvisas.

Timvikarier till barnomsorgen

Intresserad av ett omväxlande och ansvarsfullt arbete som sker tillsammans med barn och andra vuxna? Lemlands kommun söker timvikarier till barnomsorgen, som kan hoppa in med kort varsel.

Att jobba med barn på dagis är ett ansvarsfullt arbete som ger massor av stimulans. Lek och samspel sker hela tiden. Vi är stolta över verksamheten och vill att våra barn och vårdnadshavare ska kännas sig trygga med våra vikarier i alla sammanhang.

För att vara aktuell som timvikarie hos oss måste du vara intresserad av barn, kunna ta initiativ och se dig själv som en god förebild. Du ska

även ha fyllt 18 år, kunna visa upp ett utdrag ur straffregistret, kunna ta dig till ett dagis med kort varsel, ha möjlighet att arbeta utomhus och ha kläder för både ute- och innemiljö.

Vi värdesätter att du är lättlärd, flexibel och att du har en positiv inställning.

Om du är intresserad så ta kontakt med respektive dagis genom att skicka ett mail till oss med följande uppgifter:

kontaktuppgifter, CV och en kort personlig presentation av dig själv.

Guide

Skeppargården Pellas Museum söker sommarguide, kock, allt i allo från 15.6 - 31.8 2020, vardagar 8.30-16.30, lördag 11-16.

Svenska, finska och engelska språkkunskaper är önskvärt. Bostad finns.

Lemland Åland | Kommunrundan 7, AX-22610 Lemland | tel: +358 (0)18 34 940 | fax: +358 (0)18 349 470 | info@lemland.ax