Fritidskansliet i Lemland

Vecka 15 drar aktiviteterna i Iungo igång igen. Nina Forsman kommer att ha hand om grupperna. Har ni frågor vänligen kontakta Nina genom att skicka ett meddelande till Iungos messenger. Vi meddelar telefonnummer så fort vi kan.
För närvarande är fritidskansliet obemannat. Vid akuta frågor vänligen kontakta Cia Numelin på biblioteket tel 34595 eller biblioteket@lemland.ax

Fritidskansliet erbjuder aktiviteter för kommunens barn- och ungdomar, har fritidsgårdsverksamhet, samarbetar med föreningar, skolor och andra kommuner, delar ut bidrag till föreningar med idrotts och barn- och ungdomsverksamhet, handhar bokningarna av Valbohallen och Bengtsböle Idrottsplats och deltar i olika projekt tillsammans med andra kommuner. Kultur- och fritidsnämnden ansvarar för kommunens fritidspolitik.

Det lättaste sättet att få information om våra aktiviteter är, förutom att regelbundet kolla hemsidan, att meddela oss en e-post adress och ditt barns namn och årskurs. Då kan vi skicka info om aktiviteter som riktar sig till ditt barn direkt hem i din e-post inkorg. Skulle du ändå vilja ha info i form av en papperskopia vänligen meddela oss dina adressuppgifter per e-post, sms eller telefon. Vi finns även på facebook och instagram, gilla oss och/eller bli vän med oss så kan du följa oss interaktivt.

Lemland Åland | Kommunrundan 7, AX-22610 Lemland | tel: +358 (0)18 34 940 | fax: +358 (0)18 349 470 | info@lemland.ax