Fritidskansliet i Lemland

Nina Forsman  bemannar nu fritidskansliet. Ni kan nå mig på telefon 018-34276 eller mobilnummer 0457-3799067. Det går också bra att kontakta oss per e-post på fritidskansliet@lemland.ax eller via Fritidsledarna Lemland på Facebook.

Fritidskansliet erbjuder aktiviteter för kommunens barn- och ungdomar, har fritidsgårdsverksamhet, samarbetar med föreningar, skolor och andra kommuner, delar ut bidrag till föreningar med idrotts och barn- och ungdomsverksamhet, handhar bokningarna av Valbohallen och Bengtsböle Idrottsplats och deltar i olika projekt tillsammans med andra kommuner. Kultur- och fritidsnämnden ansvarar för kommunens fritidspolitik.

Det lättaste sättet att få information om våra aktiviteter är, förutom att regelbundet kontrollera hemsidan, att meddela oss en e-postadress och ditt barns namn och årskurs. Då kan vi skicka info om aktiviteter som riktar sig till ditt barn direkt hem i din e-post-inkorg. Skulle du ändå vilja ha info i form av en papperskopia vänligen meddela oss dina adressuppgifter per e-post, sms eller telefon. Vi finns även på facebook under namnet Fritidsledarna Lemland.

Lemland Åland | Kommunrundan 7, AX-22610 Lemland | tel: +358 (0)18 34 940 | fax: +358 (0)18 349 470 | info@lemland.ax