Meröppet

Meröppet på Biblioteket!
Vi är glada att meddela att från och med den 1 maj erbjuder biblioteket tjänsten Meröppet för alla som är 18 år och äldre och är intresserade av att utnyttja bibliotekets resurser utanför ordinarie öppettider. Genom att skriva under ett avtal kan du få tillgång till biblioteket när det passar dig bäst.


Vad är Meröppetbibliotek?
Meröppetbibliotek är en tjänst som ger dig möjlighet att använda biblioteket utanför dess vanliga öppettider. Med hjälp av din personliga passeringskod kan du komma in i biblioteket när du vill, även på kvällar, helger och röda dagar. Detta innebär att du har tillgång till bibliotekets material, sökdator och andra resurser när det passar dig bäst, oavsett om det är för studier, läsning eller arbete.


Hur blir jag en Meröppetanvändare?
För att bli en Meröppetanvändare behöver du bara besöka biblioteket under dess ordinarie öppettider och skriva under ett avtal. Personalen kommer att guida dig genom processen och förse dig med all nödvändig information. När avtalet är undertecknat kommer du att få din personliga passeringskod och bli redo att dra nytta av bibliotekets Meröppet-tjänst. Känn dig välkommen att ta del av Bibliotekets Meröppet-tjänst och få tillgång till våra resurser när det passar dig bäst! Tjänsten är avgiftsfri.

Avtalet för meröppetanvändare finns som .pdf nedan.

Rekommenderat