Generatorn
Publicerad: 5 september 2023

"Generatorn" lanseras för att stödja företagsstart

Kommunerna Lemland, Lumparland och Föglö har tillsammans initierat ett gemensamt treårigt näringslivsprojekt under åren 2022–2025. AXEkonomi Ab agerar projektledare.

Projektet syftar till att främja tillväxt och utveckling av befintliga företag i regionen, underlätta bildandet av nya företag samt uppmuntra befintliga företag att etablera sig i området. Genom att skapa en gynnsam miljö för företagande och entreprenörskap, strävar kommunerna efter att generera nya arbetstillfällen, locka till sig inflyttning och utvidga skattebasen för regionens kommuner.

Föglö, Lemland och Lumparlands kommuner är nu glada att meddela lanseringen av webbsidan "Generatorn", som är en del av projektets initiativ. Denna webbsida kommer att fungera som en värdefull resurs och en plats där blivande företagare kan få hjälp och stöd för att förverkliga sina planer på att starta eget.

På Generatorn hittar du omfattande information om företagsstart, affärsutveckling och entreprenörskap. Webbplatsen erbjuder rådgivning, verktyg och resurser som kan underlätta förverkligandet av dina företagsidéer. Oavsett om du är i början av din entreprenörsresa eller redan driver ett företag, kommer Generatorn att vara till nytta för dig genom att erbjuda vägledning och stöd för att nå framgång.

Vi uppmanar alla som är intresserade av att starta eget företag eller utveckla sina befintliga företag att besöka Generatorn. Här kan du ta del av våra resurser, ta kontakt med vårt expertråd och få svar på dina frågor. Vi är övertygade om att Generatorn kommer att vara en värdefull plattform för att främja entreprenörskap och stödja företagsutveckling i Lemlands, Lumparlands och Föglö kommuner.

Läs mer på Generatorns webbplats.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Tony Asumaa, Projektledare, AXEkonomi Ab, E-post: tony@axekonomi.com

Mats Perämaa, Projektledare, AXEkonomi Ab, E-post: matsperamaa@gmail.com