Lediga jobb i Lemland

Klicka på annonsens rubrik för att få mer information om tjänsten!

Administratör

Lemlands kommun lediganslår en ordinarie befattning som administratör till byggnads- och miljökansliet. Befattningen är 70 % av heltid, men tillfälligt utökad till 80 % under år 2022.

ARBETSUPPGIFTER

Som administratör på byggnads- och miljökansliet har du bland annat hand om ärendehantering, bygglovsbehandlingar och -rapporteringar, fakturering, kundservice och statistikföring. Det är ett mångsidigt arbete där du självständigt sköter det dagliga administrativa. Tillträde i början av januari eller enligt överenskommelse.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en lämplig gymnasieexamen eller examen på institutnivå eller tillräcklig erfarenhet inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal förvaltning.

Arbetet förutsätter att du är strukturerad, flexibel och noggrann. Vi värderar egenskaper som samarbetsförmåga, att kunna arbeta självständigt och att vara serviceinriktad. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

ANSÖKAN

Vi ber dig skicka in din ansökan via e-post för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar senast 10.12.2021. I ansökan vill vi att du har med ett personligt brev och CV.

REKRYTERINGSPROCESSEN

Lemlands kommun rekryterar fördomsfritt och objektivt. Det ger alla sökande samma chans att visa upp sin kompetens och potential när de söker jobb hos oss. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lemland Åland | Kommunrundan 7, AX-22610 Lemland | tel: +358 (0)18 34 940 | fax: +358 (0)18 349 470 | info@lemland.ax