Lediga jobb i Lemland

Klicka på annonsens rubrik för att få mer information om tjänsten!

Sommarassistent till man

Hej! Jag är en ungdomlig och aktiv man som söker stöd och sällskap till sommaren av en initiativrik person med bra tålamod. Jag bor i min familjs sommarboende i Lemland och tillsammans skulle vi promenera, besöka friluftsområden etc. Som personlig assistent kompenserar du för det som jag inte kan göra utan dig.

Det är bra om du har erfarenhet av autism, avgörande är ändå dina personliga egenskaper. Du har glatt humör och god fysisk och psykisk kondition. Ditt stöd behöver jag ca. 3 veckor i juli, ca. 25h/vecka. Arbetstiden är flexibel och vi kommer tillsammans överens om arbetsturer.

Tilläggsinformation fås av Malin Nyman, tel: 045 641 9907 eller per e-post på adressen info@jagassistans.fi. Referera till annons: 1803.

Lämna din ansökan och CV via vår elektroniska ansökningsblankett.

Ansökningarna behandlas löpande och platsen fylls så fort en lämplig assistent hittas.

Din arbetsgivare blir JAG Assistans Ab, en icke vinstdrivande serviceproducent, som anordnar personlig assistans för personer med funktionshinder. Detta innebär att vi anställer, och är arbetsgivare åt, personliga assistenter samt sköter administrationen kring den personliga assistansen. JAG står på en stark värdegrund: Alla människor är lika mycket värda, alla kan vara självbestämmande, alla kan kommunicera och alla har rätt att vara huvudperson i sitt eget liv!

Lemland Åland | Kommunrundan 7, AX-22610 Lemland | tel: +358 (0)18 34 940 | fax: +358 (0)18 349 470 | info@lemland.ax