Kommunvapen
Publicerad: 16 mars 2022

Projektledare sökes!

Lemland, Lumparland och Föglö kommun söker en projektledare för ett gemensamt projekt inom näringslivsutveckling (LLFNU).

Lemland, Lumparland och Föglö har initierat ett gemensamt projekt kring näringslivsutveckling (LLFNU). I korthet går det aktuella projektet ut på att Lemland, Lumparland och Föglö kommun tillsammans vill stärka regionens näringsliv och främja företagande. Målsättningen med projektet är att de befintliga företagen i regionen utvecklas, att nya företag bildas i regionen samt att befintliga företag etablerar sig i regionen. Tanken är att projektet i sin tur ska bidra till nya arbetstillfällen, ökad inflyttning samt en bättre skattebas för kommunerna i regionen.

För att genomföra projektet söker Lemland, Lumparland och Föglö kommun en projektledare som tillsammans med kommunerna dedikerat ska arbeta med näringslivsutveckling inom regionen. Vi söker dig som känner till regionen samt har stort intresse för och erfarenhet av näringslivsfrågor. Vi ser gärna att du är nytänkande, har stor drivkraft, är samarbetsinriktad samt utvecklingsorienterad.

Projektet fortgår i tre (3) år. Lönen är resultatbaserad och sker enligt fakturering. Projektbudgeten är fastslagen till 14 000 € per år. Egen bil och körkort förutsätts.

Föglö kommun är utsedd till huvudman för projektet. CV samt intresseanmälan till rollen som projektledare riktas därför till Föglös kommungård på Tingsvägen 3, 22710 Föglö eller per e-post till info@foglo.ax. Sista inlämningsdag är den 8 april kl. 15.00.

För frågor vänligen kontakta Föglös kommundirektör niklas.eriksson@foglo.ax.